Top 10 beste luxe hotels in Rome

Top 10 beste luxe hotels in Rome

17 oktober 2016 • Categorie Hotels • Auteur Murat Prins

Een van de mooiste steden van de wereld is Rome, de hoofdstad van Italië. In Rome is meer kunst te zien als waar dan ook. Van prachtige bouwwerken tot heerlijk eten. Rome staat er om bekend. Het is een stad waar toeristen hun ogen uit kijken en wordt ook vaak bezocht als stedentrip. De bezienswaardigheden zoals het Colosseum, het Vaticaan en de Spaanse trappen klinken u dan vast ook bekend in de oren. Deze eyecatchers zijn dan ook zeker een bezoekje waard wanneer u deze prachtige stad bezoekt.

Wanneer u een stedentrip plant naar Rome is het natuurlijk ook belangrijk om de nachten goed en comfortabel door te brengen. Want wat is er nou belangrijker dan goed uitgerust op pad gaan door deze verbazingwekkende stad? Daarom hebben wij alvast een top tien voor u samengesteld met de beste luxe hotels in Rome. Bij de keuzes voor deze hotels is rekening gehouden met de locatie van deze hotels en de prijs-kwaliteit verhouding. Juist op zoek naar top 10 beste budget hotels in Rome? Lees dan snel onze blog daarover.

Top 10 beste luxe hotels in Rome

1. H-Eitch Borromini

Dit hotel ligt in het hartje centrum van Rome. Ligt op nog geen 100 meter van Piazza Navona en biedt elegante en ruime kamers. Elke kamer beschikt over een grote tv, een airco en een prachtige badkamer. Daarnaast kunt u elke dag genieten van een overheerlijk Italiaans ontbijtje.
Hotel H-Eitch Borromini in Rome

2. Hotel Alexandra

Dit prachtige hotel met 3 sterren bevindt zich aan de Via Veneto, een van de bekendste straten van Rome en ligt op nog geen 10 minuten lopen van de Trevi Fontijn. Hotel Alexandra ligt in het midden van allerlei lekkere Italiaanse restaurants en bekende winkels. Elke ochtend kunt u genieten van een vers warm ontbijt. Zin om even tot rust te komen? Op een steenworp afstand ligt Villa Borghese, een park waar u heerlijk kunt genieten van de prachtige natuur en kunstwerken van Rome.

3. Navona Colors Hotel

Dit hotel ligt in het Historische Centrum van Rome, dicht bij het bekende Piazza Navona. De kamers beschikken over airco en gratis WiFi. Daarnaast serveren ze elke morgen een vers en zoet Italiaans ontbijtje en kunt u daarna fijn genieten van de omliggende bekende winkels.

4. Hotel 87 Eighty-Seven

Dit luxe hotel bevindt zich in het centrum van Rome op slecht 5 minuten lopen van de welbekende Trevi Fontein. Het hotel beschikt over een zonneterras met hot tub, een fitnesscentrum en een sauna. Elke kamer is elegant ingericht en is voorzien van een airco. Rondom dit hotel zitten gezellige authentieke restaurants en veel mooie en bekende winkels.

Vooraanzicht van Trevi Fontijn Rome

5. Palazzo Navona Hotel

In het hart van Rome bevindt zich het Palazzo Navona Hotel. En de naam zegt het al, dit hotel ligt op een steenworp afstand van het Piazza Navona, het beroemde plein in Rome. Dit hotel biedt moderne kamers en gratis WiFi. Alle kamers beschikken over een minibar en een handige waterkoker. Daarnaast heeft elke kamer een badkamer inclusief haardroger en staan er fijne pantoffels voor u klaar.

Kortingstip van de redactie: vaak worden er kortingscodes door grote reisorganisaties uitgegeven die ook beschikbaar zijn voor Rome. Bekijk dus regelmatig ons top 10 hotels overzicht met kortingscodes en acties!

6. Hotel Sole Al Pantheon

Tegenover het Pantheon bevindt zich Hotel Sole Al Pantheon. Het hotel beschikt over mooie klassieke kamers met exclusieve stoffen en Italiaanse traditionele meubels. Elke ochtend biedt het hotel een uitgebreid ontbijtbuffet. De locatie van dit hotel is perfect. Het ligt tussen ontzettend veel cafés en grote bekende winkels. Daarnaast bent u binnen 5 minuten bij de Trevi Fontein.

7. Maison Evelina

Dit super de luxe hotel ligt op nog geen 300 meter van Piazza di Spagna en Via Condotti. Het biedt mooie ruime kamers met een föhn en enkele kamers hebben een lounge hoek waar u rustig kunt genieten en ontspannen. Daarnaast biedt Maison Evelina gratis Wifi aan in bijna alle ruimtes van het hotel. Mocht u uw toiletartikelen zijn vergeten, ook bieden ze gratis toiletartikelen aan.

Uitzicht op de Piazza di Spagna

8. Hotel Trecento

In het mooie hart van Rome ligt dit prachtige hotel. Hotel Trecento bevindt zich in een prachtig Italiaans historisch gebouw en is gevestigd aan de bekende en populaire straat Via del Corso. Dit is de perfecte straat voor winkelliefhebbers in het middensegment. De ruime kamers van dit hotel beschikken over een Bose geluidsisolatie, een minibar en gratis WiFi. De eigen badkamers zijn uitgerust met een kristallen douche en comfortabele badjassen. Elke ochtend kunt u de dag beginnen met een origineel Italiaans ontbijt en de dag weer afsluiten met een een lekkere cocktail.

9. VOI Donna Camilla Savelli Hotel

Dit hotel is ontworpen door een bekende barokke architect en is een voormalig klooster geweest. Het hotel ligt in de bekende wijk Trastevere. De accommodatie heeft een echte look uit de 17e eeuw en beschikt over een grote tuin. In elke kamer bevindt zich een airco en een lcd tv. In de morgen kunt u genieten van een gevarieerd Italiaans ontbijtbuffet met hartige en zoete producten. Wanneer het mooi weer is heeft u ook de mogelijkheid om buiten op het terras te ontbijten. Mocht u met de auto zijn, dan kunt u gebruik maken van een gratis privéparkeergelegenheid.

10. Hotel Condotti

In het historische centrum van Rome bevindt zich dit gezellige boetiekhotel. Het is een klein hotel en is gevestigd in een rustige Italiaanse straat net om de hoek van de bekende Spaanse Trappen. Op enkele meters afstand kunt u gebruik maken van de metro Spagna. Via deze metro komt u gemakkelijk door heel Rome. Het hotel ligt vlakbij de Via Condotti, een straat met de duurste en meest trendy winkels van Rome. In alle kamers kunt u gebruik maken van gratis WiFi en genieten van de prachtige marmeren vloeren en kroonluchters.

Share

Soortgelijke Hotels aanbieders zoals Top 10 beste luxe hotels in Rome

Bij de volgende aanbieders van Hotels vonden de meeste bezoekers de beste prijs.

TOP 5 Hotels

Bekijk alle Hotels acties

Met zorg samengestelde Korting Top 5 Hotels.

Booking.com Geverifieerd

Bekijk alle Booking.com Kortingscodes

Tot 50% Korting op je boeking via de Secret Deals bij registratie Booking.com!

Booking.com Geverifieerd

Bekijk alle Booking.com Kortingscodes

Tot wel 65% Korting op je boeking met deze Booking.com Actie Deals!