Over ons

tripwise.nl verzamelt Tripwises, aanbiedingen, exclusieve deals en alle andere kortingen waar je gratis gebruik van kunt maken. Hier vind je dus het kortingsoverzicht van honderden reisorganisaties. Het internet is tegenwoordig steeds meer de plek waar vakanties en uitstapjes worden geboekt. Het grote aanbod van de verschillende reisorganisaties kan dit onoverzichtelijk voor je maken. Wij bieden je de oplossing door alles overzichtelijk op onze website te verzamelen. Bekijk dus eenvoudig het actuele aanbod op tripwise.nl en bespaar tot wel honderden euro’s per jaar!

Bespaar gratis

Dagelijks voegt de redactie van tripwise.nl nieuwe (exclusieve) kortingscodes en acties toe die terug te vinden zijn per reisorganisatie. Je kunt eenvoudig de zoekbalk gebruiken om direct naar de juiste adverteerder te gaan, of je gebruikt het winkeloverzicht om alle reisorganisaties te bekijken. Bekijk regelmatig onze ‘top 5 codes’ per categorie op de homepagina om de populairste kortingen te zien. Heb je de code gevonden? Klik dan op de kraslaag en de code opent waarmee je gratis bespaart. Deze kortingscode kun je invoeren tijdens het boekingsproces bij je reisorganisatie. De korting wordt dan vervolgens automatisch verrekend op het totaalbedrag.

Exclusieve kortingscodes

Regelmatig heeft tripwise.nl exclusieve samenwerkingen met bekende reisorganisaties. De exclusieve samenwerking uit zich voor jou als bezoeker in een exclusieve kortingscode of actie die alleen te vinden is op tripwise.nl. Met deze exclusieve codes kun je nog meer geld besparen en deze code is niet te vinden op andere websites. Het is daarom aan te raden dat je zoektocht begint op tripwise.nl. Zoals we ook vermelden in ons slogan: “Je reis begint hier”. Partners waar wij regelmatig een exclusieve samenwerking mee hebben zijn onder andere: (hier logo’s plaatsen).

Contact

Is er nog iets onduidelijk, heb je zelf een website of heb je een actie of kortingscode gezien die wij nog niet promoten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Of bekijk onze pagina: ‘Veelgestelde vragen’ om te zien of je daar antwoord vindt op je vraag. Wij proberen e-mails binnen 24 uur te beantwoorden. Dit kan echter – mede door de vele e-mails die wij dagelijks ontvangen – iets langer duren.

Share