Disclaimer

Op de website tripwise.nl zijn wij genoodzaakt om een Disclaimer uit te schrijven. Dit om misverstanden te voorkomen van de rol die deze website speelt in uw aankoop proces en het gebruik daarvan. Uiteraard vind u op deze site het grootste aanbod van kortingscodes, aanbiedingen, kortingen en meer gerelateerd aan het reis segment. U kunt hier direct gebruik van maken zonder dat u zich hoeft te registreren.
U gaat automatisch akkoord met de inhoud van deze disclaimer als u gebruik maakt van de website ofwel alles wat samenhangt met tripwise.nl. Onder andere e-mail en alle pagina’s van deze website zijn daar bij inbegrepen.
tripwise.nl is een website in beheer van Embay.nl, operationeel vanuit Tilburg en Zwolle. Het belangrijkste van deze disclaimer is dat wij onze uiterste best doen om u een actueel en werkend aanbod te geven van kortingscodes en aanbiedingen. Maar dat wij geen verantwoordelijkheid kunnen nemen als deze niet werkend zijn of als uw bestelling of order niet goed wordt verwerkt door de reisorganisatie ofwel webshop.

Inhoud van de website:
De informatie op de website, de vormgeving en alle andere vormen van intellectuele eigendommen zijn in beheer van Embay.nl. U mag dus niet zonder schriftelijke toestemming onderdelen of informatie van deze website overnemen of gebruiken voor bijvoorbeeld publicatie. Als u kortingscodes wilt gebruiken die gepubliceerd zijn op deze website mag dat alleen door de kortingscode te gebruiken tijdens uw bestelling. Ook dient u dan gebruik te maken van de doorverwijzing link die bij de kortingscode hoort.

Automatisch akkoord Disclaimer.
Als u gebruik maakt van tripwise.nl gaat u automatisch akkoord met deze disclaimer. tripwise.nl en Embay.nl behouden zich het recht om op ieder moment deze disclaimer aan te passen.

Gebruik van de Kortingscodes.
Helaas kunnen wij niet aan u garanderen dat de geplaatste kortingscodes ook altijd werkend en geldig zijn. Daar is het internet te omvangrijk voor. U bent dan ook zelf verantwoordelijk voor het nagaan en controleren van de werking van korting of kortingscode. Ook is Embay.nl en tripwise.nl niet aansprakelijk ofwel verantwoordelijk voor de gedane aankoop met de kortingscode. Wij verkopen zelf geen producten en wij kunnen u dus ook niet helpen of bemiddelen met klachten over de aankoop. Wel vernemen wij graag of een kortingscode niet werkt of dat een aankoop niet fijn is verlopen. Wij kunnen dan altijd overwegen de kortingscode te verwijderen. Wij kunnen u echter niet helpen met de inhoud van de klacht. Dan moet u bij de desbetreffende organsatie zijn waar u uw aankoop gedaan heeft.

Aanbevelingen en Adviezen.
De aanbevelingen en adviezen op Reizenkortingscode bieden geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid. U heeft zelf de verantwoordelijkheid professionele adviezen in te winnen alvorens u een aankoop doet.
Er wordt dan ook geen enkele vorm van garantie gegeven op basis van de adviezen op deze website.

Behandeing van klachten.
Klachten worden zo spoedig mogelijk in behandeling genomen. In ieder geval binnen 10 werkdagen krijgt u antwoord. U kunt uw klacht mailen naar info@tripwise.nl waarbij u duidelijk uw klacht dient te vermelden en uw volledige naam. Hopelijk kunnen wij u dan verder helpen.

Copyright © 2016 – Tripwise.nl – Embay.nl

Share