Brazilië

Mooiste steden Brazilië

Berucht om de lambadadanseressen, voetbal, eindeloze stranden en reine natuur, maar Brazilië heeft als vakantieland nog veel meer. Laat je verbazen door de schoonheid van de watervallen van Foz do Iguacu of het Amazone gebied. Brazilië is opgedeeld in 27 staten.  Echter, omdat Brazilië zo’n groot land is en ik niet te veel wil missen, bespreek ik de mooiste steden van het noorden, noordoosten, centraal-westen, zuidoosten, en zuiden van Brazilië

De leukste en mooiste steden van Brazilië per streek/regio

Noord-Brazilië

Resort in Noord-Brazilië

Koloniale steden, prachtige stranden en een gigantische regenwoud; dit en nog veel meer vind je in Noord-Brazilië. Een rondreis door Noord-Brazilië brengt je van Pipa met zijn mooie stranden naar de koloniale stadjes als Olinda en Penedo.

- Overzicht van de leukste en mooiste steden van Noord-Brazilië

Noordoost Brazilië

Stranden Noordoost Brazilië

Het noordoosten van Brazilië bedekt maar liefst negen staten en is onder vakantiegangers vooral zo geliefd vanwege de kust en stranden. Uitstekend voor een rustgevende tropische strandvakantie, maar ook om te duiken of kitesurfen is dit een ideaal gebied. Weliswaar is er meer dan alleen witte stranden en een blauwe zee. In het noordoosten van Brazilië kun je zelfs de meeste Nederlandse invloeden van Brazilië vinden.

- Overzicht van de leukste en mooiste steden van Noordoost Brazilië

Centraal-West Brazilië

Uitzicht over Amazone

In ‘het land zonder mensen voor mensen bedoeld’ herbergt de hoofdstad Brasilia, vind je het grootste moerasgebied ter wereld en is tevens een grote diversiteit aan ‘wildlife’ te ontdekken. Het hart van Brazilië wordt met name gekenmerkt door de Pantanal, het grootste overstromingsvloedgebied ter wereld.

- Overzicht van de leukste en mooiste steden van Centraal-West Brazilië

Zuidoost Brazilië

Rio de janeiro uitzicht

In Zuidoost-Brazilië kun je dwalen door natuurparken, lange strandtochten maken en historische steden bezoeken. Er zijn meerdere hoogtepunten in deze regio te vinden, zoals de stad Rio de Janeiro waarover de verlossende Christus waakt of een andere belangrijke stad São Paulo.

- Overzicht van de leukste en mooiste steden van Zuidoost Brazilië

Zuid-Brazilië

watervallen van Iguazu van bovenaf

Zuid-Brazilië, ofwel de staten Paraná, Santa Catarina en Rio Grande do Sul, verschillen enorm met de rest van Brazilië. Het gebied is dan wel minder bekend onder de toeristen, maar zeker niet minder mooi. De adembenemende watervallen van Iguaçu, het eiland Florianópolis en de Serra da Graciosa zijn onder andere prachtige bestemmingen.

- Overzicht van de leukste en mooiste steden van Zuid-Brazilië

Share

Soortgelijke Verre reizen aanbieders zoals Brazilië

Bij de volgende aanbieders van Verre reizen vonden de meeste bezoekers de beste prijs.

TOP 5 Verre reizen

Bekijk alle Verre reizen acties

Met zorg samengestelde Korting Top 5 Verre reizen.

BBI-Travel Geverifieerd

Bekijk alle BBI-Travel Kortingscodes

Naar Ierland met BBI-Travel met korting via de Aanbiedingen pagina.

Bebsy Geverifieerd

Bekijk alle Bebsy Kortingscodes

Hoge Korting op uw Boeking bij Bebsy.nl met deze Aanbieding Acties!

Vliegtickets.nl Geverifieerd

Bekijk alle Vliegtickets.nl Kortingscodes

Tot Hoge Korting op uw Boeking bij Vliegtickets.nl via deze Aanbiedingen Pagina!