4 Populairste Roadtrips van 2020

4 Populairste Roadtrips van 2020

07 februari 2020 • Categorie Verre Reizen • Auteur Ernest

Let’s get green! Pak deze zomer niet het vliegtuig naar een verre vakantiebestemming, maar neem de auto! Met de auto ben je flexibel om te gaan en staan waar je wilt en je ziet gegarandeerd mooie plekken! Koffer en tent in de achterbak en gaan met die banaan. Ben je al enthousiast? Check hier de vier populairste roadtrips van 2020!

Denk van te voren wel na: wil je met een camper gaan roadtrippen of met je eigen auto? Met een camper is fijn want dan heb je een huis op wielen! Met je eigen auto ga je toch echt back to the basics met jouw campingspullen. Als je met je eigen auto gaat, is het verstandig dat je een goede autoverzekering hebt. Je kunt je autoverzekering berekenen en zo ontdekken waar je in de wereld verzekerd bent voor de beste prijs.

Schotland voor de avonturiers

Stap op de boot in IJmuiden en neem je auto mee. Eenmaal van boord ligt Schotland aan je voeten en kun je beginnen aan je rondreis door Schotland. De afwisseling van het historische Edinburgh tot het adembenemende uitzicht van de Schotse Hooglanden zorgt voor een gevarieerde trip. Cultuur snuiven in de stad tot de frisse lucht tijdens een te gekke wandeling.

Ga naar het zuiden van Europa!

Dit is een zeer goede roadtrip voor mensen die voor het eerst met de auto willen rondreizen. Dit komt door de afstand, want deze is niet ongelofelijk ver. Je begint in Barcelona en gaat zo langs de Middellandse Zee naar Sicilië. De landen zijn fijn om door te reizen; Spanje, Frankrijk en Italië. Het zijn over het algemeen hele goede vakantiebestemmingen! Je komt langs een mix van wat grotere Europese steden en dorpjes die voor veel afwisseling kunnen zorgen. Daarnaast is het idee van de Middellandse Zee in de buurt heerlijk: je kunt vaak een duik nemen!

Budapest Rally

Met de Budapest Rally vertrek je vanuit Amsterdam, Brussel of Parijs met 200 andere teams. Elke dag leg je een bepaalde afstand af en onderweg zijn er op de tussen locaties feestjes georganiseerd. Eindbestemming: Budapest natuurlijk! Perfect als je nieuwe mensen wilt ontmoeten en een avontuur wil aangaan. Ook kun je tussendoor meedoen aan challenges om punten te verdienen. Degene met de meeste punten wint!

Faeröer eilanden

Ken je de Faeröer eilanden? De eilandengroep ligt tussen Schotland, Noorwegen en Ijsland, maar het hoort bij Denemarken. De omgeving is prachtig en bijna de helft van de bewoners wonen in de hoofdstad Tórshavn. Het is erg dunbevolkt dus hier moet je wel van houden. Als je van reuring houdt, is deze eilandengroep niet geschikt voor jou. Maar als je van natuur houdt en je helemaal tot jezelf wil komen, dan is dit een hele goede plek. Floortje Dessing is al met 3 op Reis langs geweest. De uitzending kun je terug kijken.

Share

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn vereist.