5 grootste campings van Nederland

5 grootste campings van Nederland

18 december 2019 • Categorie Campings • Auteur Ernest

Hoewel veel Nederlanders in de zomer ervoor kiezen om op vakantie te gaan naar het buitenland (meestal naar buurlanden zoals Frankrijk of Duitsland) wordt vakantie binnen eigen grenzen ook steeds populairder. Zeker in de zomer is het in Nederland namelijk helemaal zo koud nog niet en Nederland heeft allerlei prachtige onontdekte plekjes te bieden. Ben je ook geïnteresseerd in een vakantie in eigen land of gewoon nieuwsgierig naar hoe een vakantie er dan uit zou zijn? Wij bespreken in dit artikel de vijf grootste campings van Nederland.

  1. De Wiltzangh – Ruinen

In de prachtige natuur in Drenthe kunnen mensen tijdens hun vakantie echt tot rust komen. Vakantiepark de Wiltzangh begrijpt dat, en daarom kun je op hun terrein in Welness Lofts verblijven, die zich middenin de natuur bevinden. In sommige lofts heb je zelfs een hottub in de tuin. Binnen de lofts bevinden zich ook een sauna en een whirlpool. In een buiten-jaccuzi tussen de bomen in het bos? Yes, please!

  1. Kampeerdorp De Zandstuve – Hardenberg

Verwacht je hier een ‘reguliere’ camping, dan heb je het mis. De Zandstuve is, de naam doet het al een beetje verklappen, een echt dorp! Je kunt hier van alles doen en dit mini dorpje is echt een perfecte plek om je vakanties op door te brengen. Er is genoeg recreatie en animatie, maar ook horecagelegenheden en prachtige natuur in de omgeving.

  1. Recreatiepark TerSpegelt – Eersel

Camping, of eigenlijk recreatiepark TerSpegelt is een geschikte camping voor alle leeftijden en er is hier genoeg te doen. Je kunt hier je rust opzoeken door in de omgeving te fietsen of wandelen, maar ook genieten in de verschillende sportvoorzieningen of het zwembad. Daarnaast is er ook een surfmeer waar je uitgebreid je surfskills kunt oefenen in de zomer. Ook is er een buitenbioscoop en een discotheek. Voor ieder wat wils, dus!

  1. De Molenhoek – Kamperland

Kamperen met kinderen kan perfect op camping de Molenhoek. De Molenhoek is een echte familiecamping en bevindt zich in Zeeland. Je kunt hier fietsen langs de pittoreske dorpjes van Zeeland, maar ook lekker lang langs het strand wandelen. Je hebt hier genoeg kampeerplaatsen, maar kunt er ook voor kiezen om te verblijven in één van de luxe chalets. Liefhebbers van vakantiehuisjes zullen vast blij worden van de huisjes op dit park, want je kunt hier met zes personen verblijven en hebt dan drie slaapkamers, één badkamer, twee toiletten, een tuin en een veranda!

  1. De Norgerberg – Norg

Na een onderzoek van Zoover over de meest gewaardeerde camping in Nederland kwam de Norgerberg naar voren als de meest gewaardeerde camping van Nederland en deze werd door de participanten van het onderzoek beoordeeld met een 9,4! De camping bevindt zich in het Drenthse Norg en is perfect voor iedereen die tot rust wil komen en veel van de natuur wil genieten. Daarnaast is er veel te doen op de camping, maar ook in de omgeving. En als je de stad op wilt zoeken, kun je altijd nog een dagtripje naar Groningen of Zwolle plannen.

Share

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn vereist.