6 tips: Maak je Vakantiehuis compleet.

6 tips: Maak je Vakantiehuis compleet.

23 februari 2016 • Categorie Vakantiehuizen • Auteur Murat Prins

tip 1: Lantaarn.

Neem een aantal elektrische kaarsjes of olie lamp mee. Het maakt erg sfeervolle verlichting en het trekt veel minder muggen aan dan de vaak felle lampen van het vakantiehuisje zelf. Wij vinden zelf een aantal elektrische kaarsen de meest gezellige toevoeging. Je kunt bijvoorbeeld neppe waxine lichtjes meenemen die je in de vensterbank, de tafels en op de slaapkamers kunt leggen. Zo creëer je een leuke sfeer in het gehele huisje.

tip 2: Anti mug.

Om het vakantiehuisje mug vrij te maken kun je een aantal dingen doen. Je kunt een muggenspray kopen die je in iedere kamer kunt spuiten. Hou de ramen en deuren dicht van iedere kamer waar je het muggen spul gespoten hebt. Wacht een uur en laat even goed doorluchten. Ook zijn er altijd van die wier rook spiraaltjes te koop tegen de muggen. Deze zijn bedoelt om binnen aan te steken! Doe je het buiten dan vervliegt alles.

tip 3: Drank.

Heb je een favoriet drankje of een favoriete wijn neem deze dan zeker mee. Het geeft een leuk huiselijk gevoel om je eigen fles te openen. Zo heb je een goede mix van een cocktail op het terras naar je eigen drankje bij je vakantiehuis. Hetzelfde geldt natuurlijk voor je eigen biermerk.

tip 4: Vakantiepark.

Ga je met een gezin op vakantie dan is een vakantiepark vrijwel altijd de beste keuze. Er is dan bijvoorbeeld een zwembad aanwezig, activiteiten zoals een voetbalveldje en een supermarkt. Neem je dan een vakantiehuis met eigen zwembad dan gaat de prijs natuurlijk flink omhoog en is toch vaak een stuk ongezelliger. Lekker afkoelen met elkaar is leuker en voordeliger.

tip 5: Kiezen.

Het makkelijkst is om te kijken of er een land jouw voorkeur heeft. Ga je het liefste naar Italie bekijk dan de deals voor dat land. Heb je geen voorkeur kijk dan of er een specifiek land in de aanbieding staat. Vaak krijg je bijvoorbeeld 100 euro korting op vakantiehuizen in Zuid Frankrijk. Heb je echt geen idee bekijk dan van de vergelijkingssites welke acties er algemeen geldig zijn.

tip 6: Laagseizoen.

Als je de mogelijkheid hebt ga dan in het laagseizoen. Maar niet te erg laagseizoen! Bijvoorbeeld net een paar weken voordat het hoog seizoen begint. Zo is het wel aardig druk op het vakantiepark maar kun je nog wel profiteren van de lage prijs. Ook zijn dan vaak de toeristische attracties in de buurt ook weer open en is de supermarkt op het park ook weer open. Zo heb je het beste van beide werelden!

Share

Soortgelijke Vakantiehuizen aanbieders zoals 6 tips: Maak je Vakantiehuis compleet.

Bij de volgende aanbieders van Vakantiehuizen vonden de meeste bezoekers de beste prijs.

TOP 5 Vakantiehuizen

Bekijk alle Vakantiehuizen acties

Met zorg samengestelde Korting Top 5 Vakantiehuizen.

Belvilla Geverifieerd

Bekijk alle Belvilla Kortingscodes

Tot 50% Korting op de Vakantiehuis Aanbiedingen!

Vakantiepark Dierenbos Geverifieerd

Bekijk alle Vakantiepark Dierenbos Kortingscodes

Tot wel 30% Korting op je boeking met deze Last Minute Aanbieding Acties!

Belvilla Geverifieerd

Bekijk alle Belvilla Kortingscodes

Profiteer van ruim €200,- Korting op vakantiehuizen in Frankrijk.

VakantieVeluwe Geverifieerd

Bekijk alle VakantieVeluwe Kortingscodes

Hoge Korting op uw Boeking bij Vakantieveluwe via de Lastminute Pagina!

Vakantiepark Giethoorn Geverifieerd

Bekijk alle Vakantiepark Giethoorn Kortingscodes

Bekijk het Scherp Geprijsde vakantiehuizen aanbod.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn vereist.