6 tips voor een Voordelige Vliegvakantie.

6 tips voor een Voordelige Vliegvakantie.

08 februari 2016 • Categorie Verre Reizen Vliegtickets Vliegvakantie • Auteur Murat Prins

Tegenwoordig kun je overal heen vliegen en kun je je vliegvakantie op verschillende plaatsen boeken. Daarbij zijn er ook steeds meer manieren om slim je vliegvakantie te boeken. Gebruik deze 6 tips en je bent het voordeligste uit.

tip 1: Eten.

Drinken mag je niet meenemen door de douane heen. Eten daar en tegen is geen probleem. Neem dus zeker een aantal broodjes mee en koekjes. Extra TIP: cheesedippers zijn erg lekker op duizend meter hoogte. Als je eten wilt bestellen in het vliegtuig zelf is dit erg prijzig. Op langere vluchten is dit vaak inbegrepen al is het nooit altijd naar iedere smaak. Neem dus sowieso voor de zekerheid genoeg mee om te smikkelen.

tip 2: Vroegboeken.

Het meest voordeel haal je vrijwel altijd uit vroegboeken. De meest voordelige maanden zijn januari, februari en maart. De kortingen lopen op tot 25% als je er vroeg bij bent. Daarnaast heb je beschikking tot het beste aanbod. Zie je dus ergens voordeel weken in de vroegboek periode, maak daar dan zeker gebruik van. Zo kun je ook lang genieten van het vooruitzicht.

tip 3: Lastminute.

Is lastminute goedkoper dan vroegboek voordeel? Veel mensen denken dat lastminute flink goedkoper is. Echter valt dit tegen. Het meeste voordeel haal je uit de vroegboek korting. Op het laatste moment boeken is dan ook niet aan te raden. Als je niet weet waar je heen wilt en je hebt zin om komend weekend al ergens heen te gaan dan moet je inderdaad de lastminutes hebben. Enig voordeel is nog steeds meer dan geen voordeel!

tip 4: Kortingscodes.

Op deze site vind je alle acties en kortingscodes voor je reis. Het is dus zeker aan te raden om voor je een reis gaat zoeken eerst gaat kijken waar je voordeel kunt behalen. Bekijk dan ook zeker de categorie pagina’s waar je direct kunt zien waar de beste acties lopen. Zo bespaar je met gemak tot 15% boven op je reis! Combineer dit met vroeg boeken en je betaalt al gauw een kwart minder dan je normaal kwijt zou zijn geweest.

tip 5: Omgeving.

Vraag naar mensen in je omgeving of bijvoorbeeld op het werk of zij tips hebben voor een vliegtuig maatschappij. De kans is groot dat de mensen bij je in de buurt tips hebben over welke maatschappij goed is bevallen en waarom. Dan kun je zelf goed inschatten of dit voor jou iets is. Over het algemeen geldt dat iedere maatschappij die vanaf Nederlandse bodem vliegt goed is. De goedkoopste maatschappijen kunnen soms duurder uitvallen doordat er niets bij inbegrepen is. Bijvoorbeeld geen eten en drinken. Voor kortere vluchten is dat vaak geen probleem.

tip 6: Belastingvrij.

Als je op het vliegveld of in het vliegtuig artikelen aanschaft is dit vaak zonder de 21% btw die je binnen Nederland wel zou moeten betalen. Het enige nadeel, is dat je moet voorkomen dat je gaat kopen om het kopen. Als je iets eigenlijk niet nodig hebt en niet gebruikt is het alsnog zonde van het geld. Vraag dan ook aan jezelf of je het gekocht zou hebben als er geen 21% korting op stond. Zo niet dan kun je het beter niet doen! Overigens is eten en drinken op de vliegvelden en in het vliegveld erg duur. Bekijk dus tip 1, en neem je eigen etenswaren mee!

Bonustip: Parkeren

Op parkeren bij het vliegveld kunt u veel geld besparen als u de volgende tips in acht neemt. Reserveer vooraf, de parkeerprijzen lopen vaak hoog op in het hoogseizoen. Door vooraf te reserveren weet u zeker dat u een plek heeft en niet te veel betaald. Vergelijk de verschillende parkeeropties, op een website als vliegenenparkeren.nl kunt u parkeerplaatsen bij vliegvelden in Nederland, België en Duitsland met elkaar vergelijken en direct reserveren.

Share

Soortgelijke Vliegvakanties aanbieders zoals 6 tips voor een Voordelige Vliegvakantie.

Bij de volgende aanbieders van Vliegvakanties vonden de meeste bezoekers de beste prijs.

TOP 5 Vliegvakanties

Bekijk alle Vliegvakanties acties

Met zorg samengestelde Korting Top 5 Vliegvakanties.

BBI-Travel Geverifieerd

Bekijk alle BBI-Travel Kortingscodes

Ruim aanbod wintersport bij BBI-Travel specialist tegen Scherpe Prijzen!

Supersaver Geverifieerd

Bekijk alle Supersaver Kortingscodes

20 Euro Kortingscode bij Supersaver.nl via de Special Register Page!

Bebsy Geverifieerd

Bekijk alle Bebsy Kortingscodes

Hoge Korting op uw Boeking bij Bebsy.nl met deze Aanbieding Acties!

Cheaptickets Geverifieerd

Bekijk alle Cheaptickets Kortingscodes

Cheaptickets Korting: Vliegtickets naar alle bestemmingen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn vereist.