Comfortabel busreizen?

Comfortabel busreizen?

30 november 2015 • Categorie Busreizen • Auteur Murat Prins

Een busreis maken is voor iedereen een plezier zolang je maar weet hoe je het plezierig moet maken. Het is niet alleen gezellig maar ook gemakkelijk. Je stapt in de bus, kunt om je heen kijken en voor je het weet ben je op bestemming. Dit zijn 5 tips om je busreis comfortabel te maken.

1. Kleding.

De gouden regel is, zit je langer dan 2 uur in de bus dan moet je het jezelf comfortabel maken. Trek dan niet een strakke spijkerbroek of niet fijn zittend rokje aan. Ga lekker voor de jogging broek of trainingsbroek. Je zult niet de enige zijn!

2. De Nek.

Zorg ervoor dat je als je nek moe wordt ondersteuning hebt. Een opblaas kussentje zoals de foto hierboven kan geschikt zijn. Er bestaan er zelfs met een massage tril functie ingebouwd! Niet duur maar wel erg veen plezier. Neem ook twee kleine dekentjes mee. Je kunt hier lekker onder liggen en je kunt er 1 gebruiken als bijvoorbeeld een kussen of bijvoorbeeld op de riemgesp te leggen als die uitsteekt.

3. Eten.

Een boterhammetje en koekje zijn een must. Ook een flesje drinken zoals yogi of water. Drink niet teveel water! De bus maakt vaak genoeg tussen stoppen maar als je een uur lang over een hobbelende weg moet met een volle blaas geeft dit weinig comfort. Lekker eten en drinken dus maar plan het wel met stops van de bus. Vraag het aan je buschauffeur hoe vaak en wanneer er gepauzeerd wordt.

4. Wisselen.

Wissel na een aantal uur af met de gene die naast je zit. Bij het gangpad heb je meer beenruimte en bij het raam een fijnere plek om je nek te leggen. Ook kun je natuurlijk beter naar buiten kijken.
Ben je met meerdere mensen? Zorg dan dat je niet achter elkaar gaat zitten maar juist naast elkaar. Twee aan de ene kant en twee aan de andere kant. Zo kun je niet alleen wisselen van stoel maar ook nog eens van kant! Zo blijft de rit fris en zullen je benen ook erg dankbaar zijn.

5. Gezelschap

Alles wordt leuker met goed gezelschap. Neem dus iemand mee waar je het langer dan een uur mee volhoud om naast elkaar te zitten. Ga ook naar een bestemming toe die jij echt leuk vindt. In de bus vindt je dan mensen die dezelfde interesse hebben. Gelijk gestemde mensen geven namelijk sneller een klik!

Share

Soortgelijke Busreizen aanbieders zoals Comfortabel busreizen?

Bij de volgende aanbieders van Busreizen vonden de meeste bezoekers de beste prijs.

TOP 5 Busreizen

Bekijk alle Busreizen acties

Met zorg samengestelde Korting Top 5 Busreizen.

Oad Geverifieerd

Bekijk alle Oad Kortingscodes

NU Tot 100 Euro Korting op je Boeking bij Oad via de Special Sale!

Flixbus Geverifieerd

Bekijk alle Flixbus Kortingscodes

Bestel je busticket voor lange afstanden voor slechts €7,- bij Flixbus!

Oad Geverifieerd

Bekijk alle Oad Kortingscodes

Extra voordelig een Stedentrip bij Oad met de Stedenstunts!

Effeweg Geverifieerd

Bekijk alle Effeweg Kortingscodes

Effeweg Kortingscode: tot wel €100,- Korting op diverse vakanties!

Vandaag gebruikt Voorwaarden

De einddatum van de kortingscode is nog onbekend.

Flixbus Geverifieerd

Bekijk alle Flixbus Kortingscodes

Ontdek Brussel al vanaf €8,- met Flixbus.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn vereist.