Het afdrukken van je favoriete reisfoto’s: hoe het je interieur kan verrijken

Het afdrukken van je favoriete reisfoto’s: hoe het je interieur kan verrijken

07 april 2023 • Categorie Blog • Auteur Ernest

Om de nodige sfeer en warmte toe te voegen aan je interieur, is het enorm belangrijk dat je voor de nodige persoonlijke accenten gaat. Denk hierbij aan kaarsen in je favoriete kleur, kussentjes die je met je partner hebt uitgezocht of een dierbaar cadeau dat je van je vrienden hebt gekregen. Maar heb je ook al eens een keer gedacht aan het inlijsten van foto’s in huis? Het afdrukken van foto’s kan daar een erg goed voorbeeld van zijn. Op wat voor manier dit je interieur kan verrijken, lees je in dit artikel.

Je zorgt voor enorm veel sfeer in de gang, woonkamer, slaapkamer of keuken

Door reisfoto’s van je favoriete trip af te drukken, kun je meteen voor enorm veel sfeer zorgen. Je wordt namelijk meteen herinnerd aan de mooiste momenten uit je leven en de foto’s toveren vast en zeker meteen een grote glimlach op je gezicht. Redenen genoeg dus om de foto’s een erg prominente plek in huis te geven. Denk hierbij aan de gang, op het toilet of bij jou in de woonkamer. Pak je graag écht goed uit met de foto’s van de reis? Dan is het zeker aan te raden om te kiezen voor een foto afdrukken op canvas. Hierdoor geef je de foto een prominente plek in je interieur en zul je elke dag aan deze reis herinnerd worden. 

Kies voor een fotolijst in dezelfde kleuren als de accentkleuren van jouw interieur

Kies je er binnenkort ook voor om een paar mooie foto’s af te drukken voor bij jou in het interieur? Dan is het zeker geen overbodige luxe om meteen bijpassende fotolijsten in huis te halen. Zorg er altijd voor dat de kleur van de fotolijsten in overeenstemming is met de accentkleuren in het interieur. Dit zorgt voor een stukje kracht van herhaling en dus ook voor een perfect totaalplaatje. 

Erg leuk om te combineren met een bijzonder souvenir dat je hebt gezocht

Een foto die je gaat inlijsten is bijvoorbeeld erg goed met een bijzonder souvenir te combineren, dat je tijdens de desbetreffende reis hebt gekocht. Perfect om neer te zetten in een open kast, op een fotoplank of bij jou op de vensterbank in huis. Er is vast en zeker wel een plekje vrij bij jou in huis waar je een ingelijste foto neer kunt zetten. Naar wat voor soort foto en van welke reis gaat je voorkeur op dit moment het meeste uit?

Share

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn vereist.