Hoe gebruik ik een kortingscode?

Via tripwise.nl kun je veel besparen met onze kortingscodes, maar dan moet je natuurlijk wel weten hoe dit in zijn werk gaat.

tripwise.nl

Voordat je een kortingscode kunt gebruiken voor je favoriete reisorganisatie moet je deze eerst vinden. Dit hebben wij natuurlijk zo eenvoudig mogelijk voor je gemaakt door de website gebruiksvriendelijk in te richten. Zo kun je gebruik maken van het winkeloverzicht of je kunt kijken bij de verschillende categorieën. Of je kunt gebruik maken van onze zoekbalk waar je de naam van de reisorganisatie in kunt typen. Hierna wordt je direct doorgestuurd naar de juiste pagina.

Reisorganisaties en kortingscodes

Elke reisorganisatie gaat anders om met het gebruik van kortingscodes. Zo zijn er allerlei benamingen voor kortingscodes, zoals: “actiecodes”, “vouchercodes”, “promotiecodes”, “coupon codes”, “kortingsbonnen” of een andere vorm van korting. Ondanks de verschillende benamingen werkt het allemaal hetzelfde, namelijk: korting op je online boeking!

Voordat je gebruik kunt maken van een kortingscode dien je bij de desbetreffende reisorganisatie eerst geregistreerd als klant te zijn. Dit doe je door je persoons- en adresgegevens op te geven.

Wanneer je het boekingsproces doorlopen hebt, zie je een overzicht voordat je definitief je vakantie of uitstapje boekt. In dit overzicht vind je vaak de optie om je kortingscode in te voeren. Hier vul je de kortingscode in die je zojuist verkregen hebt op tripwise.nl. Deze krijg je nadat je op het kraslaagje geklikt hebt. Na het invullen van de code dien je vaak nog op: “activeren” of “invoeren” te klikken. Zo krijg je extra korting op je boeking of betaal je bijvoorbeeld geen reserveringskosten.

Sommige reisorganisaties verbergen het kortingscode vakje waar je de code kunt invullen. Het vakje wordt dan getoond nadat je op een link of knop drukt. Er zijn ook reisorganisaties die het kortingscode vakje in het begin van het boekingsproces tonen. Je kunt hier dus op voorhand al je code invullen en dan de rest van het boekingsproces doorlopen.

Nu je weet hoe kortingscodes werken raden wij je aan om een kijkje te nemen bij onze populairste kortingscodes van dit moment.

Hulp nodig?

Lukt het niet om de kortingscode te gebruiken? Bekijk dan onze pagina veelgestelde vragen om te zien of je antwoord daar bij staat. Is dit niet het geval? Neem dan contact met ons op. Wij zullen je dan zo snel mogelijk verder helpen.

Share