Hoe haalt u het meeste uit uw tijd in het Verenigd Koninkrijk?

Hoe haalt u het meeste uit uw tijd in het Verenigd Koninkrijk?

31 maart 2022 • Categorie Weekendje Weg • Auteur Staff

Het VK is een van de beste plaatsen die je kunt bezoeken, en als je een local bent, weet je dat al. Deze geweldige bestemming staat vol met fantastische galerijen en musea en vele cafés, pubs, restaurants en clubs. Met veel dingen te doen om quality time door te brengen in het VK, zul je een bescheiden tijd hebben om cadeautips voor je geliefde te bedenken.

Wat je ook kiest om te doen terwijl je in het VK bent, je zult eindigen met hetzelfde resultaat: geluk en tevredenheid. De dorpen en steden bieden grote avonturen terwijl de natuur haar magie doet. Hieronder vindt u enkele dingen die u kunt doen om het meeste uit uw tijd in het Verenigd Koninkrijk te halen.

Bezoek de geweldige nationale parken van het VK

ALGEMEEN is het VK misschien klein, maar het is ongelooflijk divers en machtig op het platteland, van oude bossen en groene heuvels tot idyllische meren, ruige heidevelden en indrukwekkende bergtoppen. Om quality time in het Verenigd Koninkrijk te hebben, kun je een tour maken naar een van de meer dan 10 National Packs.

Volg een rondleiding in het dromerige dorp in Italiaanse stijl

Als u Portmeirion bezoekt, zult u dit gebied in Noord-Wales verwarren met Europa. Dit Italiaans geïnspireerde, veelkleurige dorp is iets heel anders. Het dorp Portmeirion is een prachtige verzameling verbazingwekkende en regenboogkleurige gebouwen, gebouwd door een van de beste welsh architecten. Het laat misschien niet het exacte Welshe leven zien, maar het is een bezoek waard om tijd door te brengen op zandstranden, weelderige tuinen en prachtige gebouwen.

Wonder rond de kust van Cornwall

De kliftoppen en sfeervolle heidevelden van Cornwell hebben iets magisch. Daarom wordt deze plek beschouwd als de plaats van vele legendes en mythen. Zelfs de sceptische individuen zullen vallen voor de magische en vreemde charmes van Cornwell na een bezoek aan de Tintagel (een prachtige kasteelruïne aan de kust).

’s Avonds kunt u een bezoek brengen aan een klein dorpje Boscastle en een bezoek brengen aan The Museum of Magic and Witchcraft, dat een van de grootste collecties voorwerpen, objecten en gereedschappen met betrekking tot de magische wereld heeft.

Breng je dag door met het jagen op fossielen langs de Jurakust

De kustlijn van Zuid-Engeland strekt zich uit tot 95 mijl. Geniet van de schoonheid van het Jura, dat een van de mooie en unieke geologie heeft. De kustrotsen hebben een record van meer dan 150 miljoen jaar geschiedenis van de aarde die loopt van Dorset (Studland Bay) tot Devon (Exmouth). De rotsen zijn geweldig.

Hoogtepunten op deze prachtige locatie zijn onder meer:

  • De historische badplaatsen
  • Prachtige kliffen
  • Oude Harry Rocks
  • De uitgestrekte kiezelrug van Chesil Beaches

Zorg ervoor dat u Lulworth Cove en zijn buurman bezoekt om te genieten van de adembenemende blauwe baai en de natuurlijke kalkstenen boog.

Stap met je voet op de Arthur’s Seat

Je zult niet veel steden vinden die de oude vulkanische plek hebben. Edinburgh is een van de steden die je in het VK kunt bezoeken om de oude vulkaan te zien. Ongeacht je plaats in deze stad, je ziet Arthur’s stoel 351 meter boven de zeespiegel en op slechts een paar minuten lopen van de Royal Mile.

Het uitzicht is gewoon magisch vanaf de top. Het is een fijne plek om even tot rust te komen en leuke cadeautips te bedenken voor het huwelijk of verjaardagsfeestje van je geliefde.

 

Share

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn vereist.