Hotels boeken met bitcoin steeds vaker voorkomend

Hotels boeken met bitcoin steeds vaker voorkomend

24 mei 2020 • Categorie Hotels • Auteur Staff

Hoe kan dat nou? Is het waar dat hotels tegenwoordig bitcoin betalingen accepteren? Wel ik zou zeggen dat het een ja en een nee is. Want er zijn inderdaad enkele hotels waarbij je binnen het hotel kan betalen met je bitcoins en ook via de website kan je direct een betaling in bitcoins plegen en een kamer boeken. Maar er zijn ook meerdere mogelijkheden om je vakantie of hotel te bekostigen met bitcoins.

Reisbureaus

Waarom de hotels kiezen voor bitcoin betalingen is simpelweg omdat ze merken dat bitcoin heel snel wordt geaccepteerd binnen de samenleving en op de wereld dus proberen zij hun klantenkring te behouden door meer betalingsopties aan te bieden aan hun klanten. Maar niet alle hotels zijn gefascineerd om de betalingen van bitcoin tee accepteren maar hoe komt toch voor dat mensen online boeken met bitcoin? Nou dan moeten we even kijken naar de lokale reisbureaus die hun services ook met bitcoins aanbieden en dan bitcoins ontvangen en ervoor zorgen dat de betalingen van de hotel en andere al van tevoren is voldaan in dollars. Maar dit wordt niet doorgegeven aan de klant waardoor die automatisch een beeld heeft waarbij ie denkt dat ie heeft betaald met bitcoins. En natuurlijk zal men kiezen om in bitcoin te betalen aangezien er meestal goedkopere en speciale deals verbonden zijn aan een betaling met bitcoin en dit zorgt ervoor dat men toch ervoor kiest om wat bitcoins te kopen en hun hotel zodoende te boeken. En waarom niet, als ik in plaats van 100 euro per avond 90 euro per avond moet betalen als ik met bitcoins betaal is dat meegenomen want dan kan ik het geld gebruiken om me vakantie leuker te maken toch?

Boeking kanalen

Een andere reden voor de veel voorkomende online bitcoin reservaties zijn te danken aan de boeking kanalen zoals travala.com waarbij je kan kiezen uit hotels wereldwijd van de goedkoopste naar de duurste en je kan ze allemaal rechtstreeks boeken middels deze website en ook betalen met jou cryptocurrency. Ja behalve bitcoins accepteren ze ook andere crypto maar de voorkeur is en blijft bitcoin. Alles op deze website kan je bekostigen met crypto en veel meer hoef je niet te doen, de rest wordt automatisch geregeld en u kunt lekker op uw vakantie en vanwege deze mogelijkheid en de speciale deals die worden aangeboden bij het betalen met bitcoin zorgt ervoor dat velen kiezen ervoor.

Share

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn vereist.