Parkeren bij een luchthaven: deze mogelijkheden zijn er

Parkeren bij een luchthaven: deze mogelijkheden zijn er

13 september 2021 • Categorie Parkeren Schiphol • Auteur Staff

Als je op reis bent, dan wil je graag dat je auto op een veilige plek staat. Er zijn diverse mogelijkheden om te parkeren rondom een luchthaven. Zo kun je kiezen voor een overdekte parkeergarage, een parkeerplaats waar je met korting kunt staan, of om je te laten brengen. We vertellen je er graag meer over in dit artikel.

Parkeergarage bij de luchthaven

Als je op reis bent en je auto op een veilige plek wilt parkeren, is meestal het eerste waar je aan denkt een parkeergarage. Als je je auto langer dan een dag laat staan, is dit vaak ook de beste optie. Je kunt vaak online of telefonisch reserveren. Je kunt ook direct naar de parkeergarage gaan en daar reserveren. Een parkeergarage heeft gecontroleerde toegang, 24-uurs bewaking en videocamera’s. De kosten van parkeren in een garage zijn afhankelijk van de locatie en de tijd dat je er je auto wilt laten staan.

Parkeren bij Parkos

Als je op een veilige en goedkopere manier wilt parkeren dan kun je kiezen voor Parkos. Hun parkeerplaatsen zijn altijd gelegen nabij de luchthaven. De prijs is vaak lager dan bij andere aanbieders van parkeerplaatsen.

Parking Parkos is een mobiele applicatie waarmee je een parkeerplaats in de buurt van de luchthaven kunt vinden en reserveren. Deze service is beschikbaar in veel grote steden. Je bespaart tot 50% op de parkeerkosten in de buurt van de luchthaven en tot 70% van de tijd die je besteedt aan het vinden van een plaats voor uw auto.

Kiss and ride

Je kunt je ook door een familielid of kennis af laten zetten bij de luchthaven. Er zijn vaak speciale Kiss and ride plekken hiervoor. De auto mag kortdurend blijven staan zodat je je spullen kunt uitladen, maar daarna dient deze weer te vertrekken. Deze optie kost de persoon die je brengt natuurlijk wel tijd. Daarnaast moet je er vaak rekening mee houden dat je brandstofkosten moet vergoeden. Dit geldt dan vaak voor de heen- en terugreis en dan keer twee (de chauffeur moet tenslotte ook nog met een lege auto terug en uiteindelijk weer heen rijden).

Share

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn vereist.