Samen met je hond in een vakantiehuis: 3 topbestemmingen

Samen met je hond in een vakantiehuis: 3 topbestemmingen

06 mei 2021 • Categorie Vakantiehuizen • Auteur Ernest

Als je met het hele gezin op reis gaat dan moet de hond natuurlijk ook mee kunnen. Gezellig lange wandelingen maken langs het strand of in het bos. En dan aan het eind van de dag thuiskomen in jullie prachtige vakantiehuis. Een bak met brokjes voor Bello en een borrelplankje voor jullie. Maar waar kun je nou het beste naartoe gaan? In deze blog delen we de mooiste bestemmingen voor jou én je hond.

Voor het uitzoeken van bestemmingen voor jouw gezin inclusief jullie hond hebben we gebruikgemaakt van de website van Interhome Vakantiewoningen.

1. Normandië, Frankrijk

Aan de Franse kust vind je de streek Normandië. Een streek dat bekend staat om het ruige landschap. Uitgestrekte stranden en een geschiedenis waar je u tegen zegt. Je vindt hier mooie natuurgebieden, zoals Normandisch Zwitserland en miljoen jaren oude krijtrotsen. Er zijn een aantal prachtige plekken waar je iets kan huren via Interhome Vakantiewoningen. Denk aan de plaatsen Cabourg, La Roque-Baignard of Bolleville. Allemaal plaatsen met woningen waar je viervoeter ook van harte welkom is.

2. Ardennen, België

Wandelen door de oude bossen van de Ardennen, daar maak je jouw viervoeter meer dan blij mee. En jullie zelf natuurlijk ook. In de Ardennen vind je veel bezienswaardigheden, zoals grotten, leuke dorpjes en prachtige kastelen. Je vindt hier hondvriendelijke huisjes in Thy-le-Bauduin, Rendeux en Oignies.

3. Zwarte Woud

Nog zo’n plek met veel natuur en uitgestrekte donkere wouden om flinke stukken te gaan wandelen: het Zwarte Woud. Hier vind je nog plekken waar je uren kunt wandelen zonder iemand tegen te komen. Dat is toch een pure luxe vandaag de dag. Hier vinden we prachtige woningen voor jou en je hond in Hüfingen, Vöhrenbach, Schiltach en Triberg.

Waar moet je opletten bij het uitzoeken van een hondvriendelijke woning?

Op veel websites waar je huizen kunt huren, kun je aangeven of je een hond meeneemt. Dit is direct de eerste stap die je moet nemen, voordat je een favoriete woning ziet maar daar niet heen kan. Houd er ook rekening mee dat je wel de eigen spullen van de hond waarschijnlijk moet mee nemen, denk aan een hondenmand en de etensbakken. Dat is niet overal aanwezig. Maar hiermee maak je de reis voor je hond zo aangenaam mogelijk.

Share

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn vereist.