Tips om goedkoop te parkeren op Schiphol

Tips om goedkoop te parkeren op Schiphol

24 januari 2020 • Categorie Parkeren Schiphol • Auteur Staff

De volgende vliegvakantie parkeren op Schiphol? Dan kunnen de kosten al snel flink oplopen. Voor veel mensen is dit de reden om zich te laten brengen en halen of met het openbaar vervoer naar de luchthaven te komen. Echter is het met je eigen auto naar Schiphol rijden het makkelijkst. Bij terugkomst kan je ook in je eigen auto weer naar huis rijden. Met onderstaande handige tips vind je vast een goedkope parkeerplaats op Schiphol, waardoor je gemakkelijk de auto kan parkeren bij het vliegveld.

Benieuwd naar onze tips om goedkoop te parkeren op Schiphol? Lees verder!

Tip 1. Vergelijk parkeertarieven

De tarieven om te parkeren bij Schiphol verschillen enorm per aanbieder. Online verschillende aanbieders vergelijken scheelt zeker in de kosten. Op Parkeren.com kan je eenvoudig alle parkeerplaatsen op Schiphol met elkaar vergelijk. Zo vind je eenvoudig een parkeerplek waar je het goedkoopst kan parkeren. Ook kun je op kortingscode websites zoeken naar aanbiedingen voor parkeren op Schiphol. Regelmatig komen er scherpe aanbiedingen voorbij.

Tip 2. Parkeer in de buurt

De parkeerplaatsen P1 en P2 zijn natuurlijk het duurst op Schiphol. Het is dan ook verstandig om op zoek te gaan naar een parkeerplaats in de buurt bij de luchthaven. Over het algemeent geldt: hoe verder van de luchthaven, des te voordeliger je kunt parkeren. Op een iets grotere afstand van de luchthaven parkeren hoeft zeker niet vervelend te zijn. Sommige goedkopere parkeeraanbieders bieden zelfs een gratis shuttle service aan.

Tip 3. Reserveer op tijd

Als je tijdens een drukke periode wilt parkeren op Schiphol dan is het verstandig om op tijd een plek te reserveren. Door op tijd te reserveren ben je verzekerd van een (goedkope) parkeerplek.

Bespaard op je parkeerkosten door bovenstaande tips? En wil je meer handige reistips? Bezoek dan dit reisblog voor nog meer handige reistips!

Share

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn vereist.