Unieke dates: toffe tips en inspiratie

Unieke dates: toffe tips en inspiratie

11 juni 2021 • Categorie Weekendje Weg • Auteur Staff

Wil je je partner eens écht goed verrassen? Dan is het een geweldig idee om een unieke date te organiseren. Uiteten gaan of een bezoek aan de bioscoop kennen we natuurlijk allemaal wel. Hoewel dat ook heel leuk is, doe je er goed aan om soms juist iets extra bijzonders te doen. In deze blog lees je de leukste ideeën!

Weekendje weg

Heb jij je partner al eens verrast met een spontaan weekendje weg? Daar komen prachtige herinneringen van. Pak het liefst zelfs zijn of haar tas in en houd het geheim tot het allerlaatste moment: dit vormt de grootste verrassing. Je kunt naar het buitenland gaan, maar ook een weekendje weg in eigen land is een goede optie. Net wat praktischer ook! Ga bijvoorbeeld naar het mooie Ameland: een ideale plek om tot rust te komen en tijd voor elkaar vrij te maken. Met een Hotel Nobel overnachting in een luxe kamer maak je de date tot een waar succes. Boek er ook meteen een etentje in het restaurant Ameland bij, want liefde gaat immers door de maag.

Dansles nemen

Een unieke ervaring om samen te delen is het volgen van danslessen! Dat is ook nog eens handig voor jullie trouwdag bijvoorbeeld – wel zo mooi als jullie weten hoe jullie de dans kunnen openen. Maar daarnaast is het samen dansen gewoon een heel leuke activiteit. Het is gezellig om de lessen te volgen: vaak doen er verschillende stellen aan mee. En aangezien zo’n cursus tijdens meerdere weken doorloopt, hebben jullie meteen een wekelijkse date night!

Workshop doen

Een andere leuke date om samen te ondernemen, is het volgen van een workshop. Ga natuurlijk wel op zoek naar een workshop die jullie allebei interessant vinden: dat is wel zo belangrijk bij een date. Denk aan koken of bakken, om maar wat te noemen! Zo hebben jullie na afloop ook meteen een heerlijk maaltje om van te smullen.

Survivallen

Houden jullie wel van wat spanning en avontuur? Ga dan eens samen survivallen! Dat kan bijvoorbeeld in het bos. Gezien de adrenaline die erbij komt kijken, is survivallen zo’n enorm memorabele date! Dit doe je immers echt niet elke dag.

Samen naar een muziekfestival

Zijn jullie ware festivalfans? Dan is het ook geweldig om eens samen naar een festival toe te gaan. Zeker als je normaliter met een grote groep vrienden naar een festival toegaat: het is echt een heel andere ervaring om dit met je partner te doen. Leuk dus voor de afwisseling! Romantisch is het ook zeker, samen naar livemuziek luisteren. En als jullie een meerdaags festival uitkiezen, komt er ook nog eens een leuke overnachting in een tent bij. Wat een avontuur! Dat gaan jullie zeker nooit meer vergeten.

Share

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn vereist.