Apenheul

Apenheul Kortingscode en Kortingsacties

Boek met Apenheul Kortingscode en acties van juli 2024

1 actuele korting

Welkom op de Apenheul korting pagina. Hier houden wij u actueel op de hoogte van alle kortingen in de vorm van een Apenheul Kortingscode, de beste aanbiedingen en acties. Apenheul hoeft natuurlijk niet geintroduceerd worden met een half miljoen bezoekers per jaar. Boek het ideale dagje uit met zijn tweeen of met uw gezin en geniet van het prachtige groene park.

Schrijf je in op de Nieuwsbrief en mis geen Acties meer van Apenheul.nl.

Geverifieerd: vandaag

Over Apenheul

Iedereen kent dit bijzondere dierenpark wel; we hebben het natuurlijk over Apenheul! In dit groene dierenpark breng je je dagje uit door tussen de loslopende apen. In de Apenheul zijn 35 verschillende soorten apen te vinden die in totaal een groep van 300 apen vormen. Niet alle apen lopen los rond tussen het publiek, maar zeker de helft van deze leuke diertjes hebben complete bewegingsvrijheid. De apen die wel in een verblijf zitten, hebben natuurlijke en grote verblijven waar hun natuurlijke gedrag wordt gestimuleerd.  Apenheul ligt aan de rand van Apeldoorn midden in de natuur van de Veluwe. Jaarlijks komen er zo’n 500.000 bezoekers naar het dierenpark en de Apenheul is in 2016 verkozen tot het leukste uitje van Nederland.

De Apenheul zorgt er niet alleen voor dat jij een leuke dag hebt, maar zet zich ook in voor het welzijn van de apen. Zo heeft het dierenpark sinds 1994 hun eigen fonds, namelijk Apenheul Natuurbehoudfonds. Dit fonds steunt natuurbehoud projecten over de hele wereld om het leefgebied van de apen te beschermen. Een deel van de opbrengst van de Apenheul gaat naar het Apenheul Natuurbehoudsfonds. Met jouw bezoek aan het park, help je dus automatisch óók apen in het wild!

Soortgelijke Dagje uit aanbieders zoals Apenheul

Bij de volgende aanbieders van Dagje uit vonden de meeste bezoekers de beste prijs.

Handig om te weten als je boekt bij Apenheul

 • Naast dat de Apenheul een park vol amusement is, kan je ook terecht op hun congres- en evenementenlocaties. Deze congreslocatie, genoemd ‘De St@art’, is één van de duurzaamste congreslocatie van Nederland. Middenin Apenheul ligt evenementenlocatie ‘Kambizuri’. Deze locatie heeft een bijzonder uitzicht op het gorilla-eiland.

 

 • Wist je dat Apenheul een stichting is zonder winstoogmerk? De stichting is echt opgericht om dierenwelzijn te waarborgen en om te werken aan natuurbehoud binnen en buiten Apenheul

 

 • Apenheul wordt al jaren beloond met het Green Key certificaat. Dit is een keurmerk die organisaties in de vrijetijdbranche krijgen wanneer ze een duurzaam beleid voeren. Zo voeg je ook nog wat aan het milieu toen tijdens je dagje weg.

 

 • Apenheul is opgericht in 1971 door een Rotterdamse fotograaf, namelijk Wim Mager. In de jaren ‘60 koopt Wim twee dwergaapjes in een dierenwinkel. Deze hobby loopt al snel uit de hand omdat het paartje jongen krijgt. Wim zegt zijn baan als fotograaf op en begint de Apenheul.

 

 • Sinds 2018 is er een nieuwe gorillaleider in Apenheul. Deze gorilla vervangt de oude leider. Dit gebeurt zodat de gorillaleider niet met zijn eigen dochters gaat paren en het fokprogramma gezond blijft.

 

 • Wil je je alvast inlezen over de verschillende soorten apen die in Apenheul te bewonderen zijn? Op de website van Apenheul staan alle verschillende soorten apen uitgelicht met leuke feitjes!

 

 • In 2019 gaat Apenheul op de schop en komt er een extra gebied bij het park dat toegankelijk wordt voor bezoekers. Daarnaast krijgen de dwergapen, wolapen en baardsaki’s nieuwe verblijven en komt er een nieuw, geheel duurzaam restaurant. Al deze projecten worden op een duurzame manier gebouwd!

 

 • In Apenheul lopen er een hoop apen los. Leuk, want de apen zijn van nature erg vriendelijk en ongevaarlijk. Wel moet je de apen hun gang laten gaan, want wanneer je ze aanraakt of op wil pakken, zien ze dit als bedreiging.

 

 • Voer de apen ook niet. De apen zitten namelijk op een speciaal dieet. Mensenvoedsel, fruit of pinda’s horen hier niet bij. De apen kunnen hier erg ziek van worden. Let ook goed op je eigen meegebrachte voedsel. In het park zijn speciale plekken aangegeven waar je rustig je meegebrachte lunch kan opeten.

 

 • Let op, in de winter is het dierenpark Apenheul gesloten. Wel is Apenheul het hele jaar open voor congressen en evenementen op afspraak.

 

 • Een gemiddeld bezoek aan Apenheul duurt met alle activiteiten bij elkaar vijf uur. Ook is er op de website van Apenheul een druktemeter die aangeeft of het een drukke dag wordt die je wellicht beter kan vermijden.

 

 • Apenheul organiseert ook rondleidingen die te boeken zijn vanaf twee personen De rondleidingen moeten wel drie weken van tevoren worden aangevraagd. Je kan de rondleidingen helemaal vormgeven naar jouw voorkeuren, want je mag speciale onderwerpen aanvragen!

TOP 5Dagje uit

Bekijk alle Dagje uit acties

Met zorg samengestelde Korting Top 5 Dagje uit.

Duinrell Geverifieerd

Bekijk alle Duinrell Kortingscodes

Nu tot wel €100,- Korting op je Duingalow verblijf!

Burgers Zoo Geverifieerd

Bekijk alle Burgers Zoo Kortingscodes

1 Euro Korting per Kaartje bij Burgers Zoo!

Slagharen Geverifieerd

Bekijk alle Slagharen Kortingscodes

Online voordeel: Slagharen tickets al vanaf €13,50

Disneyland Parijs Geverifieerd

Bekijk alle Disneyland Parijs Kortingscodes

Neem een Gratis Abonnement op de Nieuwsbrief van Disneyland Paris.

Cheap.nl Geverifieerd

Bekijk alle Cheap.nl Kortingscodes

Familie-uitjes tot wel -50% bij deze Cheap Acties!

Instructies: zo vul je de kortingscode in

Bovenstaand worden alle kortingsacties van Apenheul voor jou verzameld. Klik op de oranje knop die ‘kortingsactie’ aangeeft en je komt op de pagina terecht van de desbetreffende actie. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste kortingsacties? Dan is het raadzaam om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Apenheul. Zo ben je één van de eerste die op de hoogte wordt gesteld van de nieuwste acties.

Hoeveel heb jij bij Apenheul kunnen besparen?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn vereist.
Blog items

Drukwerk op reis: hoe je flyers en folders effectief kunt gebruiken tijdens je vakantie

Drukwerk op reis: hoe je flyers en folders effectief kunt gebruiken tijdens je vakantie

16 mei 2024

Wanneer je je volgende vakantie plant, denk je waarschijnlijk niet meteen aan het ontwerpen en bestellen van folders drukken, maar het…

Beleef een unieke vakantie aan de Atlantische kust in Frankrijk

Beleef een unieke vakantie aan de Atlantische kust in Frankrijk

25 april 2024

Frankrijk is een veelzijdig vakantieland. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het voor Nederlandse vakantiegangers al jarenlang tot de…

Verlopen kortingscodes en acties

Bestel je Apenheul Kaartjes altijd met Korting!
Verlopen op Onbekend

Bestel je Apenheul Kaartjes altijd met Korting!

Bekijk