Blijdorp

Blijdorp Kortingscode en Kortingsacties

Boek met Blijdorp Kortingscode en acties van april 2024

0 actuele kortingen

Welkom op de pagina om verschillende soorten van korting te vinden wanneer je naar diergaarde Blijdorp gaat. Op deze pagina vertellen we je meer over de diergaarde Blijdorp zelf en waarom je het een keer moet bezoeken. Ook delen we onze tips om met korting naar diergaarde Blijdorp te gaan. Afsluitend laten we je zien hoe je de korting kunt toepassen en geven we je nog een paar bonus bespaartips. Het hoeft niet duur te zijn om een dagje uit te gaan naar diergaarde Blijdorp. Laten we je snel meer vertellen.

Over Blijdorp

Diergaarde Blijdorp wordt ook wel Rotterdam Zoo genoemd. De dierentuin ligt in het Noordwestelijke deel van de stad en is een van de oudste dierentuinen van ons land. In 2007 bestond het park al 150 jaar. De oorspronkelijke dierentuin is in de Tweede Wereldoorlog gebombardeerd. Later werd er in het Noorden de nieuwe dierentuin gemaakt. In 2001 is het park verdubbeld in omvang en kreeg het ook een Oceanium- aquarium.De hele dierentuin werd een rijksmonument in 2007. Toen kwam ook Bokito (de zilverrug gorilla) in het nieuws. De gorilla ontsnapte en viel een vrouwelijke bezoeker aan. De vrouw bezocht de gorilla meerdere malen per week.

Soortgelijke Dagje uit aanbieders zoals Blijdorp

Bij de volgende aanbieders van Dagje uit vonden de meeste bezoekers de beste prijs.

Handig om te weten als je boekt bij Blijdorp

Er zijn vele dieren welke je kunt bewonderen in diergaarde Blijdorp. Ze hebben rode panda’s in een speciaal fokprogramma. De dierentuin neemt deel aan meer dan zeventig fokprogramma’s. Het gaat dus om de rode panda’s en ook om de Komodovaranen, roodgekroonde kraanvogels, Visayan wrattige varkens, Aziatische olifanten, gekroonde duiven en de Egyptische schildpad om er een paar te noemen.

Het park heeft een mooie botanische tuin waar je veel verschillende bomen en planten kunt bewonderen. Ook is er het Oceanium, wat een aquarium is in de dierentuin. Er is een speciale ingang en parkeerplaats hiervoor. Het is erg mooi om te zien en om te ontdekken welke verschillende vissen en vissoorten je hier kunt bewonderen.

Bereid je goed voor op je komst naar diergaarde Blijdorp

Vandaag de dag gebruiken we allemaal een smartphone. Hierop zal je waarschijnlijk ook mooie foto’s gaan maken in het park zelf. Wist je echter dat er een eigen Blijdorp App is? Het heeft een een interactieve plattegrond, routeplanner, zit vol met informatie over planten en dieren en ook over de verschillende monumenten. Daarnaast is er een activiteitenkalender met alarmerende functie. Het maakt je bezoek aan diergaarde Blijdorp nog leuker en boeiender.

De prijzen van de kaartjes

Het is mogelijk om de kaartjes op de site van diergaarde Blijdorp aan te schaffen. Hier kun je de verschillende opties bekijken om de juiste kaartjes aan te schaffen. Het is belangrijk om ook de kortingsacties voor de kaartjes in de gaten te houden. Het is zo mogelijk om geld te besparen op ieder kaartje wat je koopt. Het is geld wat je mooi kunt gebruiken voor wat anders. Het kan je helpen om de tank van je auto te vullen of om een lekker ijsje te kopen op een warme dag, wanneer je Blijdorp bezoekt.

Wat lekkers eten en drinken in het park

Diergaarde Blijdorp is rijk aan restaurants en plekken waar je wat lekkers kunt gaan eten. Verspreid over het park zijn er meerdere locaties en mogelijkheden om een lekker hapje te gaan eten en drinken. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om een ijs te halen of wat anders lekkers. Wanneer je een hele dag in het park bent is het belangrijk om natuurlijk ook goed voor de inwendige mens te zorgen.

Aandenken en souvenirs

In de dierentuin kun je verschillende soorten aandenkens en souvenirs kopen. Het is leuk voor kinderen om een aandenken te hebben aan de dag. Het is ook plezierig om zelf wat moois te hebben, als aandenken aan een geslaagde dag. Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf volop foto’s te maken. Uiteindelijk zal dat de beste geheugensteun zijn aan alle wonderbaarlijke momenten in diergaarde Blijdorp. Uiteindelijk zal ook jij een geweldige dag in het park hebben.

TOP 5Dagje uit

Bekijk alle Dagje uit acties

Met zorg samengestelde Korting Top 5 Dagje uit.

Duinrell Geverifieerd

Bekijk alle Duinrell Kortingscodes

Nu tot wel €100,- Korting op je Duingalow verblijf!

Burgers Zoo Geverifieerd

Bekijk alle Burgers Zoo Kortingscodes

1 Euro Korting per Kaartje bij Burgers Zoo!

Slagharen Geverifieerd

Bekijk alle Slagharen Kortingscodes

Online voordeel: Slagharen tickets al vanaf €13,50

Disneyland Parijs Geverifieerd

Bekijk alle Disneyland Parijs Kortingscodes

Neem een Gratis Abonnement op de Nieuwsbrief van Disneyland Paris.

Cheap.nl Geverifieerd

Bekijk alle Cheap.nl Kortingscodes

Familie-uitjes tot wel -50% bij deze Cheap Acties!

Instructies: zo vul je de kortingscode in

Op deze pagina vind je verschillende kortingsacties aan om met korting naar diergaarde Blijdorp te gaan. De korting kun je vaak simpelweg claimen door op de link te klikken. Vervolgens ga je naar de juiste pagina om daar de korting te krijgen. Je controleert of de korting is toegepast. Wanneer de kortingscode (per abuis) nog niet is ingevuld is het belangrijk om deze handmatig in te vullen. Vaak is dit echter niet nodig. Vervolgens reken je af en ontvang je de kaartjes. Deze kun je dan meenemen om zo de dierentuin Blijdorp te bezoeken in Rotterdam.

Soms zijn er kortingsacties waarbij je de kaartjes voor diergaarde Blijdorp bij een andere partij dan de dierentuin zelf koopt. Het kan soms in combinatie zijn met vervoer of niet. Het is belangrijk om de kaartjes te kopen en om deze vervolgens te gebruiken. Ook hier is het klikken op de link vaak voldoende om de korting te krijgen.

Hoeveel heb jij bij Blijdorp kunnen besparen?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn vereist.
Blog items

De ultieme gids voor een romantische getaway met Valentijnsdag: Verzekerd van liefde

De ultieme gids voor een romantische getaway met Valentijnsdag: Verzekerd van liefde

01 februari 2024

Ah, Valentijnsdag! Een dag waar liefde in de lucht hangt en de perfecte gelegenheid om samen met je partner even…

Familie tripje plannen? Ga naar een vakantiepark met kinderen!

Familie tripje plannen? Ga naar een vakantiepark met kinderen!

17 januari 2024

Het plannen van een familiereis kan een uitdagende taak zijn, vooral als er kinderen bij betrokken zijn. Het vinden van…

Verlopen kortingscodes en acties

12% Korting Diergaarde Blijdorp en Skip the line Kortingsactie!
Verlopen op 31 maart 2019

12% Korting Diergaarde Blijdorp en Skip the line Kortingsactie!

Bekijk