Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark Kortingscode en Kortingsacties

Boek met Ouwehands Dierenpark Kortingscode en acties van juni 2024

0 actuele kortingen

Welkom op de Ouwehands dierenpark kortingspagina. Op deze pagina zie je de laatste en nieuwste kortingsacties en kortingscodes van Ouwehands dierenpark. We zorgen, dat je gebruik kunt maken van de beste deals en de leukste kortingsacties, die Ouwehands dierenpark heeft. Houd daarom deze pagina goed in de gaten als je een keer een dagje naar de dierentuin wilt gaan. Er zijn volop mogelijkheden om wat geld te besparen, wat je dan aan leukere dingen kunt uitgeven.

Over Ouwehands Dierenpark

Cor Ouwehand is de oprichter van het dierenpark. Hij kwam uit Rotterdam om in Rhenen een sigarenfabriek te starten. Hij stopte hier echter mee en ging bijzondere kippen houden. Veel boeren bezochten hem voor de kippen en ook voor de pauwen, fazanten en wasberen. De bijzonder dieren trokken steeds meer bezoekers. Hij heeft het park daarom later ook omgebouwd tot een dierentuin. Zelf bezocht hij vele dierentuinen om te kijken hoe hij zijn dierentuin het beste kon inrichten. In 1932 werd de dierentuin voor het grote publiek geopend.  Door de jaren heen komen er steeds meer attracties en wilde dieren bij. Het is mooi om het park te zien groeien. Het is mooi om de verschillende onderdelen te bezoeken. De reuzenpanda’s zijn natuurlijk een must. Er is echter nog veel meer.

Soortgelijke Dagje uit aanbieders zoals Ouwehands Dierenpark

Bij de volgende aanbieders van Dagje uit vonden de meeste bezoekers de beste prijs.

Handig om te weten als je boekt bij Ouwehands Dierenpark

De reuzenpanda’s Wu Wen en Xing Ya hebben Ouwehands dierenpark op de kaart gezet in ons land en ook daarbuiten. Je vindt ze in het mystieke Pandasia, wat grenst aan de ijsberen en het berenbos. Het is ook mogelijk om naar de Gorilla adventure te gaan of de speeljungle Ravotaapia. Er zijn zoveel mooie attracties en dieren in Ouwehands dierenpark.

Pandasia is in een traditioneel Chinese stijl gemaakt en je leert er alles over de reuzenpanda’s en ook over andere Aziatische dieren, zoals de kleine panda, de muntjak en de koeskoes. Het berenbos grenst hieraan en hier vind je bruine beren. De bruine beren zijn hier opgevangen en werden voorheen mishandeld. Nu leiden ze een beter leven. Ze genieten samen met de wolven van een zeer groot bosperceel waar een vijver is, waterval en volop rotsen. Het is een uniek project om te zorgen voor een optimale en echte beleving voor de bezoekers. Het is volop genieten van de omgeving terwijl je veel leert over de beren.

Gorilla’s en apen

Natuurlijk is er nog veel meer in Ouwehands dierenpark. Je kunt er genieten van de Gorilla adventure. Het is het verblijf wat achter een grote en diepe elf meter kloof is te zien. Je daalt af in deze oude mijnschacht en gaat tot diep onder de grond. Het is een spannend avontuur tussen de mensapen. RavotAapia is de plek om dieren te spotten en om lekker te spelen. Je speelt in een gestrand piratenschip, klautert langs obstakels en kunt genieten van de doodshoofdaapjes.

Er zijn nog veel meer dieren

Natuurlijk zijn er nog veel meer dieren om te bewonderen in Ouwehands dierenpark. Eigenlijk alle bekende wilde dieren tref je wel aan in deze dierentuin. Het is een park wat een uitstekende biedt uit de verschillende dieren. Het park heeft veel te bieden en de toegangsprijzen zijn meer dan eerlijk te noemen. Het is een uitstekend idee voor een dagje uit met de hele familie, een kinderfeestje of een schoolreisje.

Met korting naar Ouwehands dierenpark

Net als bij alle andere dierenparken en pretparken krijg je bij Ouwehands dierenpark ook een korting wanneer je jouw kaartjes online bestelt. Het is echter mogelijk om een nog betere korting te krijgen. Zo kun je een cashkorting krijgten bij sommige acties en ook zijn er combinatiekortingen, waarbij je inclusief vervoer naar de dierentuin gaat. Natuurlijk is het goed om hier op te letten en om dit extra voordeel niet aan je neus voorbij te laten gaan. Het is dan mogelijk om extra geld te besparen, waarmee je in het park een ijsje, patatje of frisdrank kunt kopen.

TOP 5Dagje uit

Bekijk alle Dagje uit acties

Met zorg samengestelde Korting Top 5 Dagje uit.

Duinrell Geverifieerd

Bekijk alle Duinrell Kortingscodes

Nu tot wel €100,- Korting op je Duingalow verblijf!

Burgers Zoo Geverifieerd

Bekijk alle Burgers Zoo Kortingscodes

1 Euro Korting per Kaartje bij Burgers Zoo!

Slagharen Geverifieerd

Bekijk alle Slagharen Kortingscodes

Online voordeel: Slagharen tickets al vanaf €13,50

Disneyland Parijs Geverifieerd

Bekijk alle Disneyland Parijs Kortingscodes

Neem een Gratis Abonnement op de Nieuwsbrief van Disneyland Paris.

Cheap.nl Geverifieerd

Bekijk alle Cheap.nl Kortingscodes

Familie-uitjes tot wel -50% bij deze Cheap Acties!

Instructies: zo vul je de kortingscode in

Er zijn continu leuke kortingsacties waar je gebruik van kunt maken. De meeste acties maken gebruik van een kortingscode, die je bij het kopen van de kaartjes kunt invullen. Wanneer je op de link klikt hiervoor is vaak alles direct al ingevuld. Je kunt dan de kaartjes direct bestellen. Wanneer het niet helemaal goed is ingevuld zal je zelf de kortingscode moeten aanvullen. Het is daarna mogelijk om de kaartjes met korting te kopen.

Er zijn soms kortingsacties waar je bij anderen een combinatiepakket kunt kopen van vervoer en toegang tot Ouwehand dierenpark. Het is dan mogelijk om deze kaartjes direct bij deze partij te kopen.

Het is belangrijk om te controleren of de kortingsprijs klopt om daarna over te gaan tot het betalen van de kaartjes. Hierna kun je ze meenemen naar Ouwehands dierenpark om er een geweldige dag te beleven.

Hoeveel heb jij bij Ouwehands Dierenpark kunnen besparen?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn vereist.
Blog items

Drukwerk op reis: hoe je flyers en folders effectief kunt gebruiken tijdens je vakantie

Drukwerk op reis: hoe je flyers en folders effectief kunt gebruiken tijdens je vakantie

16 mei 2024

Wanneer je je volgende vakantie plant, denk je waarschijnlijk niet meteen aan het ontwerpen en bestellen van folders drukken, maar het…

Beleef een unieke vakantie aan de Atlantische kust in Frankrijk

Beleef een unieke vakantie aan de Atlantische kust in Frankrijk

25 april 2024

Frankrijk is een veelzijdig vakantieland. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het voor Nederlandse vakantiegangers al jarenlang tot de…

Verlopen kortingscodes en acties

31% korting bij Ouwehands Dierenpark met deze combinatiedeal
Verlopen op 31 maart 2020

31% korting bij Ouwehands Dierenpark met deze combinatiedeal

Bekijk