P5 Airportparking Amsterdam

P5 Airportparking Amsterdam Kortingscode en Kortingsacties

Boek met P5 Airportparking Amsterdam Kortingscode en acties van juni 2024

4 actuele kortingen

Welkom op de P5 Airportparking Amsterdam korting pagina. Hier houden wij u actueel op de hoogte van alle kortingen in de vorm van een P5 Airportparking Amsterdam Kortingscode, vouchers, de beste aanbiedingen en acties. Bij P5 Airportparking Amsterdam ben je aan het juiste adres als je goedkoop, zorgeloos, veilig, betrouwbaar wilt parkeren dichtbij Schiphol. Parkeer je auto op een bewaakte parkeer locatie 5 minuten vanaf Schiphol, waar je naartoe gereden wordt met een shuttlebus.

Valet Parking nu al vanaf €4,25 per dag bij P5 Airportparking Amsterdam

Geverifieerd: 1 dag geleden

Shuttle Service al vanaf €3,75,- per dag bij P5 Airportparking Amsterdam

Geverifieerd: 1 dag geleden

Lang parkeren? Boek met vaste lage prijzen bij P5 Airportparking Amsterdam

Geverifieerd: 1 dag geleden

Gratis annuleren en 100% veilig 27/4 parkeren.

Geverifieerd: 1 dag geleden

Voorwaarden

Als je 24 uur van te voren annuleert.

Over P5 Airportparking Amsterdam

P5 Airport Parking is een nieuw bedrijf waar je zo goedkoop mogelijk en bewaakt je auto kan parkeren. Dit allemaal terwijl jij op vakantie gaat. Een groot voordeel is dat het parkeerterrein dichtbij Schiphol is gelegen en je niet eerst naar andere locatie moet. Het doel van P5 Airport Parking is niet persé de grootste parkeerservice van Schiphol worden, maar altijd de kwaliteit en service van het bedrijf te waarborgen. Je kan bij P5 Airport Parking tussen twee diensten kiezen. Zo kan je kiezen voor Valet Parking service of de Shuttle service.

Soortgelijke Parkeren Schiphol aanbieders zoals P5 Airportparking Amsterdam

Bij de volgende aanbieders van Parkeren Schiphol vonden de meeste bezoekers de beste prijs.

Handig om te weten als je boekt bij P5 Airportparking Amsterdam

1) Met de shuttle service parkeer je iets verder van Schiphol af en word je met de shuttlebus in 2 á 3 minuten vervoert naar Schiphol. De shuttle service staat 7 dagen in de week 24/7 tot je beschikking.

 

2) Wanneer je kiest voor Valet Parking rij je rechtstreeks naar Schiphol. Bij aankomst zet je je auto neer en rijdt één van de P5 Airport Parking medewerkers je auto naar het parkeerterrein. Bij terugkomst staat uw auto gewoon weer bij de vertrekhallen klaar. Wat een service hé?

 

3) Voor beide services moet je wel even een belletje plegen, zodat ze weten dat je geland bent en opgehaald kan worden!

 

4) Op de website van P5 Airport Parking kan je makkelijk je boeking beheren. Zo kan je bijvoorbeeld door in te loggen je reservering wijzigen

 

5) Het starttarief van P5 Airport Parking is 38,00 euro voor de Shuttle service en 42,00 voor de Valet Parking service. Per twee dagen komt daar een oplopend bedrag bij. Wanneer je langer dan acht dagen parkeert bij P5 Airport Parking, komt er per dag een vast tarief van vijf euro bij.

 

6) Wanneer je aankomt of juist vertrekt in de nacht (tussen 23:00 uur en 7:00 uur) rekent P5 Airport parking een nachttoeslag van 3,50 per reservering. Hou hier dus rekening mee en kom niet voor onverwachtste verrassingen te staan.

 

7) Ook tijdens landelijke vakantieperiodes wordt extra toeslag gerekend. Hoeveel deze toeslag is, kan je zien bij het afronden van je reservering.

 

8) P5 Airport Parking heeft het kwaliteitskeurmerk van Schipholparkeren.com. Dit keurmerk waarborgt dat de parkeerservices aan de volgende kenmerken voldoet:

 

9) De shuttlebussen moeten herkenbaar zijn voor de reizigers, daarnaast geldt deze herkenbaarheid ook voor de medewerkers die herkenbare bedrijfskleding aan moeten hebben.

 

10) Dit keurmerk waarborgt ook dat de parkeerdiensten 24 uur per dag bereikbaar zijn, zodat je niet voor verrassingen komt te staan wanneer je plotseling eerder of later terugkomt van je vakantie of zakenreis.

 

11) Het bedrijf is verplicht om de kilometerteller te noteren bij het aannemen en het afgeven van de auto. Zo weet je zeker dat er geen onnodige kilometers met jouw auto worden gemaakt. Dit geldt ook voor eventuele schade en waardevolle spullen die in de auto liggen.

 

12) Tot slot wordt er bij dit keurmerk gekeken of er wordt gezorgd voor minimale wachttijden en of de shuttlebus chauffeur altijd veilig rijgedrag vertoont. Dit wordt getest door anoniem gebruik te maken van de parkeerservice.

TOP 5Parkeren Schiphol

Bekijk alle Parkeren Schiphol acties

Met zorg samengestelde Korting Top 5 Parkeren Schiphol.

Park-n-travel Geverifieerd

Bekijk alle Park-n-travel Kortingscodes

Parkeren al vanaf slechts €3,80,- per dag bij Park-n-Travel!

Cheap Parking Geverifieerd

Bekijk alle Cheap Parking Kortingscodes

NU Goedkoop parkeren bij Schiphol met Cheap-Parking.nl!

247 Parking Geverifieerd

Bekijk alle 247 Parking Kortingscodes

Al vanaf 3,- per dag Reserveren bij 247Parking!

Sun Parking Geverifieerd

Bekijk alle Sun Parking Kortingscodes

Hoge Korting op uw boeking bij Sun Parking bij langer parkeren.

Sun Parking Geverifieerd

Bekijk alle Sun Parking Kortingscodes

Al vanaf €3,75,- per dag uw auto Parkeren bij Sun-Parking.nl!

Instructies: zo vul je de kortingscode in

Je auto veilig parkeren is niet de leukste uitgaven van je vakantie en je wil hier dan ook niet veel geld aan uitgeven. Een makkelijke manier om op deze uitgaven te besparen, is door gebruik te maken van de bovenstaande kortingsacties. Kies een kortingsactie uit die bij jou past en druk op de oranje knop met de tekst: ‘Bekijk Kortingsactie’. Wanneer je op deze knop drukt kom je vanzelf terecht op pagina die geldt voor jouw kortingsactie. Vul je overige gegevens en de korting wordt met het totaalbedrag verrekend. Wil je nou als eerste op de hoogte gehouden worden van de nieuwste acties? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang alle updates en kortingen via de mail.

Hoeveel heb jij bij P5 Airportparking Amsterdam kunnen besparen?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn vereist.
Blog items

Drukwerk op reis: hoe je flyers en folders effectief kunt gebruiken tijdens je vakantie

Drukwerk op reis: hoe je flyers en folders effectief kunt gebruiken tijdens je vakantie

16 mei 2024

Wanneer je je volgende vakantie plant, denk je waarschijnlijk niet meteen aan het ontwerpen en bestellen van folders drukken, maar het…

Beleef een unieke vakantie aan de Atlantische kust in Frankrijk

Beleef een unieke vakantie aan de Atlantische kust in Frankrijk

25 april 2024

Frankrijk is een veelzijdig vakantieland. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het voor Nederlandse vakantiegangers al jarenlang tot de…