Sun Parking

Sun Parking Kortingscode en Kortingsacties

Boek met Sun Parking Kortingscode en acties van april 2024

3 actuele kortingen

Welkom op de Sun Parking korting pagina. Hier houden wij u actueel op de hoogte van alle kortingen in de vorm van een Sun Parking Kortingscode, de beste aanbiedingen en acties. Dichtbij schiphol parkeren voor scherpe tarieven? Dat kan via Sun-parking.nl. Er is geen wachtrij en u wordt direct gratis met een shuttle naar Schiphol gebracht. Uw auto wordt 24/7 bewaakt en is dus veilig geparkeerd.

Al vanaf €3,75,- per dag uw auto Parkeren bij Sun-Parking.nl!

Geverifieerd: 3 dagen geleden • Vandaag gebruikt

Voorwaarden

Vanaf de 15e dag.

Profiteer van Speciale prijzen bij Zakelijk parkeren Sun-parking.nl.

Geverifieerd: 3 dagen geleden

Hoge Korting op uw boeking bij Sun Parking bij langer parkeren.

Geverifieerd: 3 dagen geleden • Vandaag gebruikt

Over Sun Parking

Sun Parking is dé manier om op een goedkope manier je auto kwijt te kunnen op Schiphol. Elke keer als je een vliegreis gaat maken, is het de vraag hoe je naar het vliegveld toe gaat. Het OV is onhandig, taxi erg duur en je je eigen auto parkeren voor het tarief dat Schiphol rekent, is ook niet ideaal. Sun parking biedt hier een mooi alternatief om je auto op een goedkope manier te parkeren. Via de site van Sun Parking kun je rechtstreeks reserveren, hierbij kan je kiezen voor Valet parking of Shuttle Service. Bij aankomst parkeer je je auto op een afgesloten en bewaakt parkeerterrein. Bij terugkomst, wanneer je geland bent en bij de bagageband staat, bel je het aangegeven telefoonnummer. Binnen een paar minuten staat er een shuttlebus klaar die je naar je auto brengt. Óf je loopt naar vertrekhal 1 en 2 waar je auto klaarstaat.

Soortgelijke Parkeren Schiphol aanbieders zoals Sun Parking

Bij de volgende aanbieders van Parkeren Schiphol vonden de meeste bezoekers de beste prijs.

Handig om te weten als je boekt bij Sun Parking

  • De shuttleservice werkt als volgt. Je parkeert bij aankomst je auto en je wordt naar Schiphol vervoert met een gratis dienst. Bij terugkomst bel je Sun Parking op en zorgen zij dat er shuttlebus klaar staat die je naar je auto brengt.

 

  • Bij Valet Parking gaat het net even anders. Bij aankomst zet je auto voor de vertrekhallen, je geeft je sleutels af aan een medewerker van Sun Parking en je kanzorgeloos op reis. Bij terugkomst staat je auto voor je klaar bij de vertrekhallen. Zo kan je zonder al te veel gedoe relaxed naar huis.

 

  • Het reserveren bij Sun Parking is geen hogere wiskunde. Je vult de dag en tijd van aankomst in, vervolgens vul je je vluchtnummer in en de dag van en tijd van retour. Kies de service waar je voorkeur ligt, Shuttle of Valet parking, en vul ten slot je eigen algemene gegevens in. Betaal het totale bedrag en je reservering staat vast.

 

  • Het starttarief van de Shuttle service is 38,00 euro. Per twee dagen komt er een bepaald bedrag bovenop. Dit verschilt per aantal dagen.

 

  • Het starttarief van Valet Parking is 42,00 euro. Per dag komt hier een bepaald bedrag bovenop. Dit bedrag verschilt per aantal dagen.

 

  • Wanneer je vertrekt of aankomt tussen 23:00 uur en 7:00 uur wordt een nachttoeslag gerekend. Deze nachttoeslag is 3,50 per reservering en is niet in de prijzen hierboven gerekend.

 

  • Sun Parking is voorzien van het SchipholParkeren.com kwaliteitskeurmerk. SchipholParkeren.com voert regelmatig keuringen uit bij parkeeraanbieders op Schiphol. Ze controleren hier de aanbieders op service en beloftes. Ze gaan bijvoorbeeld checken of de geboden faciliteiten overeenkomt met de beloftes die op de website staan.

 

  • Een andere eis die het keurmerk stelt, is het feit dat de shuttlebus herkenbaar moet zijn voor reizigers. Er zijn veel shuttlebusdiensten die reizigers vervoeren op Schiphol. Het keurmerk eist van parkeerbedrijven dat ze het zo gemakkelijk mogelijk maken voor de reizigers. Naast de shuttlebus herkenbaar moet zijn, moeten de medewerkers dit ook zijn door middel van bedrijfskleding.

 

  • Uit de keuringen moet ook blijken dat de parkeerlocaties veilig zijn. Dit wordt getest door anoniem parkeerbedrijven te volgen. Indien de bedrijven geen veilige parkeerplek hebben, wordt hiervan een melding gemaakt. Zo weet je dat je altijd in goede handen bent bij parkeerbedrijven met het keurmerk.

 

  • Tot slot wordt er van parkeerbedrijven met het keurmerk verwacht dat ze 24/7 bereikbaar zijn, dat ze zorgen voor minimale wachttijden en dat het rijgedrag van de aanbieder vellig is!

TOP 5Parkeren Schiphol

Bekijk alle Parkeren Schiphol acties

Met zorg samengestelde Korting Top 5 Parkeren Schiphol.

Park-n-travel Geverifieerd

Bekijk alle Park-n-travel Kortingscodes

Parkeren al vanaf slechts €3,80,- per dag bij Park-n-Travel!

Cheap Parking Geverifieerd

Bekijk alle Cheap Parking Kortingscodes

NU Goedkoop parkeren bij Schiphol met Cheap-Parking.nl!

247 Parking Geverifieerd

Bekijk alle 247 Parking Kortingscodes

Al vanaf 3,- per dag Reserveren bij 247Parking!

Sun Parking Geverifieerd

Bekijk alle Sun Parking Kortingscodes

Hoge Korting op uw boeking bij Sun Parking bij langer parkeren.

Sun Parking Geverifieerd

Bekijk alle Sun Parking Kortingscodes

Al vanaf €3,75,- per dag uw auto Parkeren bij Sun-Parking.nl!

Instructies: zo vul je de kortingscode in

We snappen dat een vakantie boeken soms een duur grapje kan zijn. Hierboven staan verschillende kortingsacties waar jij gebruik van kan maken. Kies een kortingsactie uit die bij je past en klik op de oranje button met de tekst ‘Bekijk Kortingsactie’. Je komt nu op de pagina terecht die geldt voor jouw kortingsactie. Volg de stappen die op de pagina staan en profiteer van zacht prijsje. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de fijnste kortingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van de voordeligste nieuwtjes.

Hoeveel heb jij bij Sun Parking kunnen besparen?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn vereist.
Blog items

De ultieme gids voor een romantische getaway met Valentijnsdag: Verzekerd van liefde

De ultieme gids voor een romantische getaway met Valentijnsdag: Verzekerd van liefde

01 februari 2024

Ah, Valentijnsdag! Een dag waar liefde in de lucht hangt en de perfecte gelegenheid om samen met je partner even…

Familie tripje plannen? Ga naar een vakantiepark met kinderen!

Familie tripje plannen? Ga naar een vakantiepark met kinderen!

17 januari 2024

Het plannen van een familiereis kan een uitdagende taak zijn, vooral als er kinderen bij betrokken zijn. Het vinden van…

Verlopen kortingscodes en acties

Gratis en snel met de Shuttlebus naar Schiphol.
Verlopen op Onbekend

Gratis en snel met de Shuttlebus naar Schiphol.

Bekijk