Zo zorg je voor de juist sfeer in jouw Airbnb

Zo zorg je voor de juist sfeer in jouw Airbnb

28 december 2019 • Categorie Vakantiehuizen • Auteur Ernest

Probeer je je huis als Airbnb te verhuren? Slim idee, want hiermee valt op een relatief makkelijke manier veel geld te verdienen. Om zoveel mogelijk gasten naar jouw Airbnb te trekken, moet je het uiterlijk en de sfeer van jouw Airbnb zo aantrekkelijk mogelijk maken. En er zijn een aantal tips die ervoor zorgen dat jouw Airbnb er zo mooi mogelijk uit ziet, zodat jij straks heel veel gasten kunt ontvangen! We hebben niet allemaal de decoratieskills van Martien Meiland natuurlijk.

Moodboard

Wil je dit op de juiste manier realiseren, dan kun je van tevoren een moodboard maken. Op deze manier breng je van tevoren goed in kaart hoe het eindresultaat eruit moet zien en kun je dit eventueel ook meenemen naar interieurexperts of bouwmarkten. Je kunt beginnen met je moodboard door een bord te maken op Pinterest. Hier kun je plaatjes die jou aanspreken als het ware ‘vastpinnen’ op jouw bord.

Licht en knusheid

De juiste lichtwering geeft een ruimte ook direct een andere sfeer. In plaats van te kiezen voor luxaflex, kun je bij schuine dakramen ook kiezen voor rolgordijnen. Een rolgordijn dakraam is over het algemeen van stof en geeft de kamer direct een rustige en zachte uitstraling. Om een ruimte zo knus mogelijk te maken, kun je gebruik maken van inbetween gordijnen. Dit zijn gordijnen met een medium transparantie, waardoor inkijk een stuk verminderd wordt, maar de lichtinval niet volledig geblokkeerd. Vooral super als je wat meer privacy zou willen tijdens een spelletjes- of filmavond. Al is het maar voor het gevoel, inbetween gordijnen geven direct een gezelligere uitstraling.

It’s all in the details

Een huis of appartement wordt pas écht gezellig wanneer er gekozen is voor de juiste decoratie. Denk bijvoorbeeld aan een hippe poef, leuke kussentjes met print, opvallende kandelaars en veel bloemen en/of planten. Wedden dat dat de ruimte direct een andere uitstraling geeft? Ben je een beetje inspiratieloos, bingewatch dan wat Netflix programma’s over interieurstyling.

Share

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn vereist.